Kinuski-puolukka juustokakku
Oijoi mikä herkku!!! :D
Mitäpä tuota tuon enempää selittelemään :) Tässä teille ihana ohje. Ohje on muunneltu kinuskissan ohjeesta.
Pohja:
2/3 pötköä digestivejä
80g margariinia/voita
Kinuskimousse:
4 dl flora vispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl valmista kinuskikastiketta
3 liivatetta
(puolukoita)
Koristele pulukoilla ja kinuskilla tai tee kiille puolukkamehusta.
Kiille mehusta:
( 2dl pulukkamehua
1dl vettä
3,5 liivatetta
sokeria maun mukaan.)
Murusta keksit ja sulata rasva. Sekoita keskenään ja laita vuoan pohjalle.
Laita liivatteet likomaan kylmään veteen. Vaahdota flora vispi ja toisessa kulhossa kinuski ja tuorejuusto.
Sekoita
vispivaahto ja kinuski+tuorejuusto seos. Keitä tilkka vettä ja liuota
liivatteet siihen. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Kaada ohuena nauhana
koko ajan massaa sekoittaen.
Kaada
massaa vuokaan noin 1/3 ja ripottele puolukoita. Lisää toinen kolmasosa
ja taas puolukoita. Laita viimeiseksi massakerros ja nosta kakku
hyytymään. On seuraavana päivänä parhaimman makunen.
Mehukiilteen
voit valmistaa näin: Kuumenna osa vesi-mehuseoksesta kiehuvaksi, liuota
liivatteet ja kaada muun mehun sekaan. Kun liivatemehu on jäähtynyt ja
ruennut hyytymään laita vasta sitten kakun päälle jotta ei lirutamehu
jääkaappiin! Ja tämä siis laitetaan jo hyytyneen kakun päälle. Kiilteen
sekaanvoit ripotella puolukoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti