Oijoi mikä herkku!!! :D
Mitäpä tuota tuon enempää selittelemään :) Tässä teille ihana ohje. Ohje on muunneltu kinuskissan ohjeesta.
Pohja:
2/3 pötköä digestivejä
80g margariinia/voita

Kinuskimousse:
4 dl flora vispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl valmista kinuskikastiketta
3 liivatetta
(puolukoita)
Koristele pulukoilla ja kinuskilla tai tee kiille puolukkamehusta.
Kiille mehusta:
( 2dl pulukkamehua
1dl vettä
3,5 liivatetta
sokeria maun mukaan.)

Murusta keksit ja sulata rasva. Sekoita keskenään ja laita vuoan pohjalle.
Laita liivatteet likomaan kylmään veteen. Vaahdota flora vispi ja toisessa kulhossa kinuski ja tuorejuusto.
Sekoita vispivaahto ja kinuski+tuorejuusto seos. Keitä tilkka vettä ja liuota liivatteet siihen. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Kaada ohuena nauhana koko ajan massaa sekoittaen.
Kaada massaa vuokaan noin 1/3 ja ripottele puolukoita. Lisää toinen kolmasosa ja taas puolukoita. Laita viimeiseksi massakerros ja nosta kakku hyytymään. On seuraavana päivänä parhaimman makunen.
Mehukiilteen voit valmistaa näin: Kuumenna osa vesi-mehuseoksesta kiehuvaksi, liuota liivatteet ja kaada muun mehun sekaan. Kun liivatemehu on jäähtynyt ja ruennut hyytymään laita vasta sitten kakun päälle jotta ei lirutamehu jääkaappiin! Ja tämä siis laitetaan jo hyytyneen kakun päälle. Kiilteen sekaanvoit ripotella puolukoita.