Macaron leivokset

Macaron leivokset

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Esikoisen 9v halloween synttärit

Tällä kertaa halusin panostaa erityisesti pojan synttäreihin. Vähän surullisenkin asian teemoilta. Murhetta on tuottanut yksinäisyys, "kaverien" välinpitämätyömyys, koulussa kiusaaminen ym.
Valmistelin extra upeet synttärit ja oli ihan mielettömän ihanaa miten vieraatkin panostivat juhlaa varten. Ihan mahtava juttu! Sydän pakahtui onnesta miten lähimmät välittää ja rakastaa.

Osan koristeista ostin valmiina, mutta suuren osan tein itse ja vanhempi tytär askarteli paperisia haamuja. Koti koristui täysin teeman mukaiseksi. Valmisteluissa meni jonkin verran aikaa mutta kyllä kannatti.

Minun ja tyttäreni taiteilemia haamuja.


Näiden idean löysin pinterestistä. Kaivelin kaapista vauva-ajoilta jääneitä harsoja ja valkoista lakana kangasta. Tarvittiin siis harsoja, erikeepperiä, ilmapalloja tai muita sopivia palloja käytin itse jalkapalloja, ämpäri ja vettä. Askartelupaikka kannattaa suojata muovilla, on sotkuista puuhaa. Nämä siis kovetin vesi-liimaseoksella. Tein ämpäriin sopivan seoksen, pyörittelin harsot siellä ja sen jälkeen pallojen päälle kuivumaan. Kun kuivat, tein silmät paperista ja leikkasin sopivaksi. Nämä oli upeat! Ja mikä helppo juttu, kun ei enää käyttöä ollut, harsot hetkeksi veteen likoomaan ja muutama huuhtelu ja sitten vaan koneeseen pesuun!


Kurpitsoja syntyi kynttiläkipoista jotka on kierrätettyjä lasipurkkeja! 


Täytekakku teemaan tottakai sopivaksi! Sisältä ja päältä. Täyte oli mansikkamousse joka värjätty mustaksi. Kakkupohja myös tavallinen pohja värjättynä oranssiksi.


Olohuoneessa oli tunnelmaa!


Nämä valoissa olevat pikkuhaamut on tehty samalla tavalla kuin isot haamut, materiaalina lakanakangas.


Kiva ja jännittävä oli tunnelma!


Pöytään pääsi seitti liina.


Osasta porkkanamuffinseista korustui haamu- muffareiksi. Haamujen alla on tikkarit ja haamut on taiteiltu valkoisesta sokerimassasta. Silmät piirsin elintarviketussilla.


Tässä toisella tapaa koristeltuja porkkanamuffinsseja.


Ikisuosikki, mangojuustokakku muovautui helposti teemaan!


Tässä kurpitsa kakku. Värjätyllä kermalla kuorrutettu.


Koko kattauksesta tuli kiva!


Keittiössäkin kummitteli ja hiipi myös hämähäkkejä.


Hämähäkkien pesä rakentui pakkasharsosta ja muovisista hämähäkeistä! Iik!


Nämä mustat seitit ja muut koristeet askartelin itse jätesäkeistä! Näihinkin taisin idean löytää pinterestistä!


Saatiin me yksi aitokin kurpitsa! Pojan kummitäti oli veistellyt meille tämmösen, aika magee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti