Macaron leivokset

Macaron leivokset

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Prinsessa synttäreitä

Meidän pienin lapsi täytti huhtikuussa jo 4 vuotta ja hän kun on prinsessa niin varsin hempeetä ja tyttömäistä oli tarjottavissa.
Myös pääsiäinen oli samaan aikaan ja toinen kakku olikin teemasta poiketen pääsiäis aiheinen.





Tässä oli synttäreiden pääsiäsen mukaan tehty kakku. Täytteenä taisi olla appelsiinin maku. Kakku on kuorrutettu marenki-voikreemillä joka on värjätty oranssilla elintarvikevärillä.


Tein kaksi erilaista kinkku voileipäkakkua. Leipänä toimii monivilja tai graham paahtoleipä. Tulee paljon parempi kuin perus vehnäpaahtoleivästä, se kun tahtoo mennä sitkeäksi ja vähän inhottavaksi kakussa.


Voileipäkakku nro 2


Kahvipöytä


Tämä kakku on myös kuorrutettu vaihtelunvuoksi marenki- voikreemillä. Värjätty vaaleanpunaiseksi/pinkiksi. Tavalliset sokerikakkupohjat sai täytteeksi mansikkamoussen. Reunoilla valumat on tehty valkosuklaa ganashella. Ruusut ovat aitoja ruusuja tällä kertaa ja niiden varsi on kääritty folioon. 


Macaronsit oli tällä kertaa minulle kiukkuisia, mutta maku oli hyvä! Ja täytteen kera niistä tuli kuitenkin kauniitakin.


Tarjolla oli myös kinderpiirakkaa (nam!!) Sekä marenkeja.


Voileipäkakusta lisää kuvia. 


Kakkukuva


Koristeena oli lisäksi suklaapupu, joka katosikin pian sitten päivänsankarin suuhun. 


Tästä tuli perheelle uusi suosikki!  Herkulllinen kinderpuurakka. Pohjan tein omalla rakkauspiirakan ohjeella (kulkee myös tutummin nimellä mokkapalat) vaalea kreemi voista ja tomisokerista vaniljan kera. Kuorrutteena oli pellillisessä piirakkaa 1,5 levyä fazerin sinistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti